C'est votre chaîne et vous voulez obtenir plus de données ?
@sannivirallinen

Dashboard public

Vidéos récentes les plus populaires Les 5 vidéos les plus vues ces 30 derniers jours

Chargement...
Plus

Statistiques publiques

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs connectés.

Se connecter

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs connectés.

Se connecter

Chaînes d'audience proche

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs premium et le propriétaire de la chaîne.

Se connecter

Classement chaîne

Chargement...

C'est votre chaîne ? Accéder à des données plus détaillées

Nous utilisons des cookies pour vous assurer une utilisation optimale de notre site. En utilisant notre site, vous acceptez les Conditions générales et Politique de confidentialité suivantes. Accepter
Description
10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on yksi suosituimpia pop-artisteja Suomessa. Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan, jotka nostavat artistin kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkisijoille. SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. Ennätyksiä niin radio- kuin Spotify-listoilla takoneen SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Viime vuoden toukokuussa julkaistun kultaa striimanneen Kesken-EP:n jälkeen SANNI on valmistellut viidennettä studioalbumiaan, jonka teossa artisti on ottanut kirjoittamisen lisäksi myös ensimmäistä kertaa tuottajan roolin. Uuden albumin ensimmäinen single julkaistaan keväällä 2023.