C'est votre chaîne et vous voulez obtenir plus de données ?
@chinaskichannelofficial

Dashboard public

Statistiques publiques

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs connectés.

Se connecter

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs connectés.

Se connecter

Chaînes d'audience proche

Ces données sont uniquement disponibles pour les utilisateurs premium et le propriétaire de la chaîne.

Se connecter

Classement chaîne

Chinaski Chinaski
Czech Republic - Musique
Chargement...

C'est votre chaîne ? Accéder à des données plus détaillées

Nous utilisons des cookies pour vous assurer une utilisation optimale de notre site. En utilisant notre site, vous acceptez les Conditions générales et Politique de confidentialité suivantes. Accepter
Description
CHINASKI

Kapela CHINASKI je už dvacet stálicí české hudební scény, jejíž chytlavé songy neodmyslitelně patří do povědomí českých hudebních fanoušků. Kapela začala sklízet úspěchy s vydáním debutového alba v roce 1994, zásadním průlomem pak byla o tři roky mladší deska Dlouhej kouř – stejnojmenný singl se stal nejhranější písničkou v českých rádiích. Od té doby se kapela se svými singly Klára, 1. Signální, Láskopad, 1970 a mnoha dalšími opakovaně umisťuje na žebříčcích českých hitparád i v popředí zájmů hudebních fanoušků a médií. Dvacet let své existence v roce 2014 kapela oslavila vyprodaným koncertem v pražské O2 aréně.

Poslední album Rockfield slavilo obrovský úspěch - prodalo se ho kolem dvaceti tisíc kusů a koncerty Rockfield Tour byly vyprodané. V současnosti kapela chystá materiál na album nové, které by mělo vyjít v první půlce roku 2O17.